Referanser

Hva kundene sier om oss

Tusen takk for kjempegod service. Frontene ble veldig fine. Jeg er strålende fornøyd! Det er flere som har spurt meg om navnet på firmaet deres, og jeg har anbefalt dere sterkt :)

Kjøkkenet er som nytt!

Meget service-innstilt og veldig konkurransedyktig på pris og kvalitet. Kjøkkenfrontene ble lakkert på verkstedet, resterende synlig eike-kanter/plater ble håndmalt i huset. Meget raskt utført, og svært tilfredsstillende sluttresultat. . Kan sterkt anbefales

Fantastisk resultat! Vi har fått et «nytt» kjøkken. Profft utført, fantastisk service, punktlige, nøyaktige, gode på å komme med forslag. Malte deler på stedet som ikke kunne fraktes til verkstedet, raskt og effektivt. Vi anbefaler disse på det sterkeste og vil bruke disse igjen

Tusen takk for veldig pent utført arbeid. Alt har gått "som smurt". Jeg er kjempe godt fornøyd. All plast etc er fjernet etter utført arbeid. Jeg så med en gang da Terje & co kom at dette ville bli bra. Til og med skoene sto ryddig parvis på gangen.

Fikk spraylakkert alle kjøkkenfronter og de malte resten på stedet. Utrolig fornøyd med resultatet. Som et helt nytt kjøkken

Er super fornøyd med mitt «nye« kjøkken som dere har spraylakkert. Topp kvalitet og service. Rask levering og alt ble gjort som avtalt. Har også bestilt lakkering av baderomsmøbler ettersom jeg ble så fornøyd på kjøkkenet) Kan anbefale dette firmaet på det sterkeste!))

Anbefaler denne bedriften på det sterkeste. De har vært løsningsorienterte og hjulpet oss med logistikk - og mer til! Bedre kundebehandling skal du lete lenge etter. De svarer på mail med en gang, henter og leverer frontene osv. Vi fikk spraylakkert nye kjøkkenfronter fra IKEA, i tillegg lakkerte de noen dekksider ol. som snekker lagde spesielt til kjøkkenet vårt. Resultatet er kjempefint! Veldig fine å samarbeide med i en ellers hektisk renoveringsprosess!

Tjenester: Maling av skap, spraymaling

Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet.

Har brukt dette firmaet to ganger. Begge gangene har vi vært super fornøyd! Skapdørene fra Ikea og barnesengen som vi fikk spraylakkert, var vi virkelig imponert over! De har vært nøye, og lakkeringen sitter veldig godt. Prisen er god og de er meget behjelpelig. Kommer til å bruke dette firmaet framover også. Kan anbefale de på det sterkeste.

Svært proffe på jobben sin, veldig vennlige mennesker, hjelpsomme og resultatet ble 100%.

Meget fornøyde!

Profesjonellt firma! Fantastisk resultat. Anbefales.

Linker

Kontakt oss

Abonner på vår nyhetsbrev!

Sørbyveien 600
3178 Våle
401 90 447

Adresse: Sørbyveien 600
3178 Våle

Tlf: 401 90 447

Epost: lakk@nyfarge.no

Betingelser

Copyrights© 2024 sprøytelakkering.no