Om oss

Vi kan hjelpe deg

Om vår bedrift

Vi tilbyr mange tjenester innenfor fornying av kjøkkeninnredning. Vår primærtjeneste er sprøytelakkering av gamle fronter. Vi kan behandle alle tresorter samt andre typer materialer som mdf, finer og folierte fronter. I tillegg kan vi tilby produksjon og lakkering av nye fronter hvis det er mer hensiktsmessig.

I tillegg kan vi levere innredningsprodukter til kjøkken fra våre samarbeidspartnere NIBU og Beslagteknikk. Vi kan derfor tilby ett bredt utvalgt i knotter/håndtak, dempehengsler samt mange smarte innredningsløsninger til kjøkken.

Vi tilbyr også lakkeringsarbeider i samarbeid med snekkerfirmaer og møbel/kjøkkenprodusenter.

Vi benytter oss kun av kvalitetsprodukter fra noen av verdens ledende lakk/malingsprodusent, og kan lakkere i alle RAL-farger og de fleste NCS-koder.

Sprøytelakkering AS har lokaler i Våle nord i Tønsberg kommune, og er lett tilgjengelig få minutter fra E18. Vi kan tilby demontering/montering (inkl frakt) og maling på stedet i Vestfold, Østfold og Drammensområdet, men det er mulig å levere inn til oss fra hele landet. Kontakt oss hvis du lurer på om vi dekker ditt område.

Image
Ring for en hyggelig prat

Tlf: 401 90 447

Linker

Kontakt oss

Abonner på vår nyhetsbrev!

Sørbyveien 600
3178 Våle
401 90 447

Adresse: Sørbyveien 600
3178 Våle

Tlf: 401 90 447

Epost: lakk@nyfarge.no

Betingelser

Copyrights© 2024 sprøytelakkering.no